Een accountantskantoor

met historie en toekomst

Het is 1970 als de heer P.J. Troost in Oud-Beijerland zijn eigen accountantskantoor begint. Onder zijn leiding groeit ' Accountantskantoor Troost v.o.f.' uit tot een prominent kantoor in de Hoeksche Waard. Opdrachtgevers in die tijd zijn vooral particulieren en kleinere ondernemers, die het kantoor inschakelen voor fiscale en administratieve diensten.

Opvallend in de ontwikkeling van het kantoor was de innovatieve aanpak. Zo was Accountantskantoor Troost een van de eerste kantoren met computers. En als in 2000 zoon Ronald samen met John van Zetten het kantoor overneemt, blijft Troost vernieuwend: als eerste kantoor in de regio verkrijgt het een WTA-vergunning. Die vergunning stelt ons in staat ook grotere klanten in het midden- en kleinbedrijf van dienst te zijn.

Vakkundig en inspirerend

De zolderkamer is inmiddels vervangen door een modern kantoor aan de Maseratilaan, het aantal medewerkers is gegroeid naar circa 20. Na het toekennen van de WTA-vergunning treedt Maurice Ruivenkamp toe als mede-vennoot, met vele jaren ervaring in de controlepraktijk bij een van de grotere kantoren van Nederland.

Inmiddels staan we bekend als een vakkundige accountantsorganisatie en een inspirerende sparringpartner voor klanten in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ook is Troost controleplichtige organisaties in de profit en non-profit sector van dienst. Cliënten zijn te vinden in de Hoeksche Waard en in de regio's Rijnmond en Haaglanden.

Heldere toekomstvisie

Troost hanteert een heldere toekomstvisie. We streven naar een verdergaande autonome groei, met behoud van onze flexibele en efficiënte manier van werken. Tegelijkertijd willen we onze vaktechnische kennis verder verhogen.
Een betrouwbare accountant zal in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden. Door de economische situatie verschuiven cliënten hun focus van groei naar stabilisatie. Als daadkrachtige, vakkundige financieel en fiscaal adviseur kunnen we voor hen het verschil maken.

Nieuwe technologie speelt daarbij een belangrijke rol. IT zal nog meer worden ingezet, maar dan wel binnen de eisen die we stellen aan betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit.

Kunnen wij u helpen?